Контакти

тел.: 02/971 89 60
факс: 02/971 89 61
GSM: 0887/567 841

Micro - Вакуум помпи > Microvood Вакуум помпи

  
  
   
   
    
   
   
   
  
  
   
   
   
  
ТИП R
МАЛКИ РОТАЦИОННИ ВАКУУМ ПОМПИ имат тяло съставено от статор и корпус направени от метал, месингов ротор, и ламели от твърда стомана. Помпите съответно са снабдени с подходящи А.С. еднофазни или D.C. мотори. Използват се за създаване на вакуум, но понякога могат и да компресират въздух. Също така помпите могат да бъдат снабдени от една страна с единично или двойно тяло. Типът с двойното тяло позволява да се използват и двете помпи паралелно или последователно.
Ротационните вакуум помпи са с безплатна поддръжка.ТИП М 
ДИАФРАГМЕНИ ВАКУУМ ПОМПИ имат тяло направено от Ритон, диафрагмата и набивката – Витон, свързваща щанга със съединителен лагер, задвижван от ексцентричен, балансиран с моторния вал и  подставка от алуминиева сплав като закопчаване. Помпите съответно са снабдени с подходящи А.С. еднофазни или D.C. мотори. Съществуват с единична или двойна глава и могат да се използват паралелно или последователно. Помпите са сухи и не се нуждаят от никаква поддръжка. Диафрагмените помпи могат да се използват както са да създават вакуум, така и да компресират въздух .

ТИП Р
КОМПРЕСОРИТЕ С ПОДВИЖНА КЛАПА имат специален стоманен цилиндър, бутало, съединителен лагер, подпори и глава направени от подсилен найлон. Те съответно са снабдени с подходящи А.С. еднофазни или D.C. мотори. Компресорите съществуват с едно или с две бутала, които да работят паралелно или последователно. Те са напълно сухи и не се нуждаят от поддръжка (допълнително смазване). Те създават налягане, но също така могат да работят и като вакуум помпи.
ТЕХНИЧЕСКИ ХАРАКТЕРИСТИКИ