Контакти

тел.: 02/971 89 60
факс: 02/971 89 61
GSM: 0887/567 841

Екологично оборудване > Аератори Четка - Spaans Babcock

Въпреки че ниско скоростните аераторите с вертикален вал по-често се използват за оксидация на застояли води/ въртящи се системи, аераторът тип четка е все още жив. След 40 години, през 1998 , Spaans Babcock преразглежда един проект, който се превръща в днешния O2Rotor. В миналото, аераторите с четки са въведени за използване при оксидиране на застояли води, за да пренасят кислород във водата и да я раздвижват.  Кислородният трансфер се осъществява, докато четките бавно се въртят през водата и изплискват наоколо. O2Rotor  е здрав, ниско скоростен аератор, високо устойчив на корозия, дължаща се на листовете неръждаемата стомана и покривната система (облицовката). Използвайки качествена стомана за всички части на аератора, вместо пластмаси, вероятността от счупване или изхвръкване ще бъдат елиминирани.

Дизайн:  
O2Rotor съдържа валове с характерно проектирани перки, затегнати и завинтени до тръбата, осигуряващи максимална производителност. Непосредствено монтирани  те са разположени шахматно и в същото време за да осигурят перките да нямат допир с повърхността на водата. Това подреждане осигурява редуциране на генерираната мощ  до леки вибрации и нарастващо движение и механичен живот. Заедно с модула и някои тежки товарни лагери, четковият аератор може лесно да бъде монтиран в оксидираната яма. В зависимост от изискванията на клиента са осъществими и някои възможности за различни модули.
Аераторът с четки може да бъде монтиран в право положение на страничната стена на ямата или висящ на мост, който от своя страна също осигурява защита срещу изплискване.

Предимства :