Контакти

тел.: 02/971 89 60
факс: 02/971 89 61
GSM: 0887/567 841

Решетки > ROTOSCREEN RS

Мева Rotoscreen е самопочистваща финна решетка за разделяне на твърди вещества от водата . Екранът е с много ниско съпротивление на потока , което води до ниски загуби. Това е предимство при инсталации в открити канали .

 

 Мева Rotoscreen е подходящ за инсталации във входящите канали на градски пречиствателни станции за отпадъчни води, и преработвателните индустрии , когато се изисква сепариране в рамките на 1-6 mm . Финните решетки обикновено се инсталират с максимална 3 mm ширина на шлица в общински инсталации .

 

 Мева Rotoscreen има точна ширина на слота по време на работа . Това се осигурява от солидна фиксирана решетка  и междинни разстояния . Решетката има автоматична защита antiblockage на канала отдолу , което прави екрана, устойчив на пясък.

 

 Мева Rotoscreen може да се завърта по време на ремонт и е лесна за почистване , без демонтаж на оборудването надолу по веригата . Високата финала на Мева Rotoscreen гарантира дълъг живот . Споменатите по-горе предимства , заедно с високият хидравличен капацитет и много здрав дизайн прави Мева Rotoscreen най глобалната решетка на пазар.

 

Мева Rotoscreen с фина мрежа , продукт на дългогодишен опит , е доказала своята работа в Швеция и в останалата част на света .

 

Основни области на приложение и функции

 

Фин екран с ширина на слота 1-6 mm

• Здрава конструкция с 3мм барове

• Висока мощност и висока степен разделяне на твърди вещества

• Бар фиксинг осигуряващ точна ширина на шлица

Завъртане извън канала за лесна поддръжка

Пясъко устойчиви анти-блокиране защита

• Херметична

• най-широката и най-голямата решетка на пазара

• Високо покритие гарантиращо дълъг живот