Контакти

тел.: 02/971 89 60
факс: 02/971 89 61
GSM: 0887/567 841

Барабанен филтър > DYNADRUM - БАРАБАН ФИЛТЪР

Последната иновация от Nordic Water, DynaDrum е барабан филтър базиран на дългогодишния ни традиция в дисковите филтри комбинирана с изцяло нова технология.

DynaDrum е автоматичен самопочистващ се фин филтър за отстраняване на неразтворени вещества. Размера на филтрацията варира от 10 до няколко стотин микрона. Филтърното платно е от полиестер или неръждаема стомана. Материалът е неръждаема стомана, киселиноустойчива стомана, дуплекс стомана или FRP, в зависимост от качеството на водата.

 

DynaDrum предлага много голям капацитет в компактни размери и е икономична алтернатива за по-малки обеми, идеален е и за използване в индустриални приложения, в по-малки общински инсталации и винаги, когато има нужда от допълнителен капацитет в съществуващата пречиствателна станция.

 

 DynaDrum филтър характеристики:


Автоматична система за контрол с удобен за потребителя интерфейс.
промиване контрол чрез аналогов датчик на ниво и честотни преобразуватели за обратно промиване на помпата и ротора. Максимална ефективност и сведени до минимум консумацията на енергия.
нов тип разпръскащи дюзи с висока ефективност и сведени до минимум риск за запушване.
• Иновативен дизайн на барабана и уплътнение входа за олеснено обслужване.
• Филтър панел с вградено приспособление за закрепване за бърз и лесен монтаж / подмяна.
• Регулирани загуби, с минимална циркулация на отделените твърди вещества и минимлани загуби на вода.
Свободно  смазване и неръждаема верижна предавка.
• Вграден авариен преливен на входната страна за вътрешен или евентуален външен байпас.

 

Dyna Drum е възможен като свободно стоящ филтър от  SS или GRP (тип TDD) или като модел за вграждане в стоманобетонен басейн (тип CDD).